Conține extract de plante!

COMCAT, performanță agronomică și rentabilitate sporită pentru fermier!

Orice fermier își dorește să aibă producții bune, în concordanță cu munca depusă. Așa că aplicarea de tehnologie, dar și de produse de calitate ajută la obținerea acestui deziderat. Agrii România are în portofoliu foarte multe produse care îi ajută pe fermieri în obținerea de producții de calitate. Astăzi, vă propunem un alt produs, eficient pentru culturile dumneavoastră, și anume, biostimulatorul COMCAT.

COMCAT, performanta agronomica si rentabilitate sporita pentru fermier!  %Post Title

Cum vă ajută biostimulatorul COMCAT?

COMCAT este conceput pentru menținerea sănătății generale, regenerarea și consolidarea culturilor agricole, legume, pomi fructiferi, precum și peluze. Este absorbit atât în frunze, cât și în rădăcini. Efectul de COMCAT (comunicare & catalizare) se bazează pe extracte de plante din flora spontană, al căror efect a fost examinat în mulți ani de cercetare. În culturile agricole, COMCAT permite îmbunătățirea mecanismului de autoapărare al plantei împotriva factorilor abiotici de stres, astfel încât se poate realiza o creștere consecventă și optimă a culturii.

COMCAT se aplică în doză de 100 g/ha la majoritatea culturilor și de 50 g/ha la porumb. Produsul se aplică pentru a stimula creșterea vegetativă a culturilor și pentru a le ajuta să depășească perioadele de stres.

Sunați specialistul Agrii, pentru a vă oferi detalii despre COMCAT, dar și despre alte produse din portofoliul Agrii. De asemenea, dacă acest biostimulator v-a convins și doriți să-l cumpărați, nu ezitați să intrați pe noul nostru magazin online, accesând link-ul https://agrii.ro/magazin/.

Abonează-te la newsletter-ul Agrii și ai 10% discount pe magazin.agrii.ro

 

Agrii.ro va folosi datele de contact pe care le furnizați în acest formular pentru a vă contacta în scop de marketing.

preloader