Buruieni în porumb după zilele ploioase?
Agrii vă recomandă 4 erbicide sigure și eficiente!

După ploile căzute în această perioadă, invazia de buruieni în cultura de porumb va fi o problemă majoră pentru fermieri, fapt pentru care trebuie avut în vedere aplicarea de tratamente cu erbicide. Așa că, recomandarea Agrii este să vă monitorizați frecvent culturile de porumb și în cazul apariției burienilor să nu ezitați să apelați la erbicide.

Pentru news-ul de astăzi, vă aducem în atenție patru erbicide, care se regăsesc în portofoliul nostru de produse, și anume: Falstar (mesotrione), Kaltor (nicosulfuron + dicamba), Kamillac (rimsulfuron) și Infinor Mix ( s -metholaclor + terbutilazin). Aceste erbicide sunt eficiente, sigure, iar tratamentele pentru combaterea buruienilor este bine să se efectueze pe vreme liniștită, fără vânt, pentru evitarea driftului pe culturile învecinate.

!! Este important ca atunci când erbicidați în postemergență, odată cu erbicidarea să aplicați și adjuvantul MIG, iar în preemergență adjuvantul Drive, asta pentru a crește eficacitatea tratamentului.

Vorbiți cu specialiștii Agrii despre gama noastră de erbicide, dar și despre adjuvanții din portofoliu: https://agrii.ro/contact/

 

Buruieni in porumb dupa zilele ploioase?  %Post Title
Comanda acum - 0756 055 481 preloader