Despre noi

 • Agrii in lume

  Brandul Agrii s-a lansat pe piata in 2012, in Marea Britanie.

  Furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante si sfaturi tehnice, Agrii combina excelenta si inovatia cu cele mai recente cercetari, pentru a asigura fermierilor un raspuns la provocarile agricole de astazi.

  Agrii valorifica profesionalismul agronomilor calificati pentru a oferi o expertiza si un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile si profitabile.

 • De ce Agrii?

  Agrii pentru ca furnizam Inteligenta si Inovatie, cele doua puncte forte, care stau la baza numelui AGRII.

 • Agrii in Romania

  Compania COMFERT, prezenta pe piata de agribusiness de mai bine de doua decenii, a reusit sa devina de-a lungul timpului principalul furnizor de inputuri agricole pentru fermierul care vrea sa-si imbunatateasca productia atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.

  Solutiile personalizate, care corespund nevoilor si cerintelor fermierilor, reprezinta motorul actiunilor COMFERT, iar fermierul roman- cea mai importanta veriga a lantului nostru de business.

  Valorile care stau la baza evolutiei companiei COMFERT sunt:

  Credibilitate

  Onestitate

  Motivare

  Flexibilitate

  Echipa

  Respect

  Traditie

 • Agrii in Romania

  Compania REDOXIM  a fost infiintata in urma cu 28 de ani si este principalul distribuitor de inputuri pentru agricultura pe segmentul de ferme mici si mijlocii si unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul fermelor mari.

  REDOXIM are acoperire nationala si isi distribuie produsele prin fitofarmaciile proprii, prin fitofarmacii partenere si prin vanzare directa la fermieri.

  Numele REDOXIM a reprezentat intotdeauna garantia calitatii produselor si serviciilor oferite. A fost construit si este mentinut de catre ECHIPA.

  Echipa de specialisti REDOXIM are o reputatie recunoscuta pe piata distributiei de inputuri, foarte bine pregatiti din punct de vedere tehnic, fiind la curent cu ultimele noutati tehnologice.

 • Agrii in Romania

  Agrii Romania are la baza companiile COMFERT si REDOXIM, achizitionate in 2015 de catre Origin Enterprises PLC. De asemenea, sub umbrela Agrii Romania sta si brandul AGRICULTURA PLUS, departamentul tehnic al grupului de firme Origin Romania.

  AGRICULTURA PLUS  este o investitie a Origin Enterprises PLC in cercetare si dezvoltare, pentru a ne asigura ca agronomii din echipele noastre COMFERT SRL si REDOXIM SRL beneficieaza la timp de cele mai noi informatii, pentru a le transfera in timp util catre fermierii nostri. Sprijinim sectorul de productie agricola prin furnizare de recomandari personalizate, inputuri si solutii agricole inteligente in vederea imbunatatirii productiilor fermierilor. 

 • Evolutia ORIGIN

  Origin – societate irlandeza de comert cu ridicata (1897); Horace Plunkett (1854-1932, tatal fondator al agriculturii irlandeze moderne;

  Grupul Origin a luat fiinta in anii 1890 (IAWS- Irish Agricultural Wholesale Society). Isi trage radacinile din transferul cunostintelor agronomice si consilierea fermierilor pentru a sprijini productia agricola (Marea Foamete Irlandeza).

 • Valorile Agrii

  INTELIGENTA – Abordarea noastra unica de a ajuta fermierii sa ramana la curent cu tehnologia si solutiile agronomice pentru imbunatatirea randamentelor agricole si pentru a raspunde la ”The Food Challenge”. 

  INOVATIE  Anual investim resurse financiare pentru inovare si cercetare. Aducem pentru fermieri cele mai inovative produse si servicii si suntem intr-o continua dezvoltare a portofoliului nostru, pentru a ne adapta cerintelor rapide ale pietei autohtone de agribusiness. Aducem stiinta in fermele din Romania.

  PERFORMANTA – Pasiunea, abordarea pozitiva si concentrarea pe un business sanatos ne duc indubitabil catre performanta. Doar prin respectarea acestor obiective putem sa contribuim la o agricultura de succes.

Cum s-a intamplat

Anii Origin PLC

Actiunile Origin sunt listate la ESM si AIM

Achizitionarea Masstock in Marea Britanie

R&H Hall,W&R Barnett si United Agri Products (‘UAP’), achizitionate in Marea Britanie

Se lanseaza brandul Agrii

Achizitionarea Agroscope International in Ucraina

Achizitionarea Kazgod in Polonia, dar si Comfert si Redoxim in Romania

Origin cumpara Resterra si Bunn Fertiliser in Marea Britanie

Achizitionarea grupului Pillaert-Mefoson cu sediul din Belgia

Achizitionarea a doua business-uri agri-service, in Brazilia

Comanda acum - 0756 055 481 preloader