Despre noi

 • Agrii in lume

  Brandul Agrii s-a lansat pe piata in 2012, in Marea Britanie.
  Agrii este marca inregistrata a grupului Origin Enterprises LTD.

  Furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante si sfaturi tehnice, Agrii combina excelenta si inovatia cu cele mai recente cercetari, pentru a asigura fermierilor un raspuns la provocarile agricole de astazi.

  Agrii valorifica profesionalismul agronomilor calificati pentru a oferi o expertiza si un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile si profitabile.

   

   

 • De ce Agrii?

  Agrii pentru ca furnizam Inteligenta si Inovatie, cele doua puncte forte, care stau la baza numelui AGRII.

 • Agrii in Romania

  Compania Agrii Romania are cea mai puternica forta de vanzari din tara, acoperind in proportie de 100% suprafata agricola a Romaniei, adresandu-se atat segmentului de ferme mari, cat si fermelor mici.

  Mai mult decat atat, prin cele 47 de fitofarmacii Agrii, dar si cele peste 1.000 de fitofarmacii partenere, Agrii reuseste sa vina cu produse si servicii catre micul fermier/producator, fitofarmaciile fiind pozitionate in puncte cheie, cuprinzand aproape toate zonele agricole din tara. Echipa Agrii este formata din 90 de oameni de vanzari pentru ferme si 32 de agenti care gestioneaza relatia cu fitofarmaciile partenere. Agrii sprijina sectorul de productie agricola prin furnizarea de recomandari personalizate, inputuri si solutii agricole inteligente in vederea imbunatatirii productiilor fermierilor.

 • Evolutia ORIGIN

  Origin – societate irlandeza de comert cu ridicata (1897); Horace Plunkett (1854-1932, tatal fondator al agriculturii irlandeze moderne;

  Grupul Origin a luat fiinta in anii 1890 (IAWS- Irish Agricultural Wholesale Society). Isi trage radacinile din transferul cunostintelor agronomice si consilierea fermierilor pentru a sprijini productia agricola (Marea Foamete Irlandeza).

 • Valorile Agrii

  INTELIGENTA – Abordarea noastra unica de a ajuta fermierii sa ramana la curent cu tehnologia si solutiile agronomice pentru imbunatatirea randamentelor agricole si pentru a raspunde la ”The Food Challenge”. 

  INOVATIE  Anual investim resurse financiare pentru inovare si cercetare. Aducem pentru fermieri cele mai inovative produse si servicii si suntem intr-o continua dezvoltare a portofoliului nostru, pentru a ne adapta cerintelor rapide ale pietei autohtone de agribusiness. Aducem stiinta in fermele din Romania.

  PERFORMANTA – Pasiunea, abordarea pozitiva si concentrarea pe un business sanatos ne duc indubitabil catre performanta. Doar prin respectarea acestor obiective putem sa contribuim la o agricultura de succes.

Cum s-a intamplat

Anii Origin PLC

Actiunile Origin sunt listate la ESM si AIM

Achizitionarea Masstock in Marea Britanie

R&H Hall,W&R Barnett si United Agri Products (‘UAP’), achizitionate in Marea Britanie

Se lanseaza brandul Agrii

Achizitionarea Agroscope International in Ucraina

Achizitionarea Kazgod in Polonia, dar si Comfert si Redoxim in Romania

Origin cumpara Resterra si Bunn Fertiliser in Marea Britanie

Achizitionarea grupului Pillaert-Mefoson cu sediul din Belgia

Achizitionarea a doua business-uri agri-service, in Brazilia

Comanda acum - 0756 055 481 preloader