Termene si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.agrii.ro! Agrii Romania, cu sediul pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr 7A, etaj 7, sector 1, Bucuresti a conceput acest website pentru a oferi informatii generale despre Agrii, produsele si serviciile sale. Puteti folosi acest website, cu conditia respectarii termenilor si conditiilor de mai jos.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Va rugam sa acordati cateva minute pentru a revizui cu atentie termenii si conditiile. Prin accesarea si utilizarea acestui website sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii nu aveti dreptul sa acesati, folositi sau descarcati materiale de pe acest website.

Dreptul de a modifica website-ul 

Agrii Romania isi rezerva dreptul de a modifica continutul si functionalitatea acestui website in orice fel, de a limita accesul la acest website sau de a inchide acest website in orice moment, pentru orice motiv, fara notificare prealabila si nu va fi responsabila in niciun fel de eventualele consecinte ale unei astfel de schimbari.

Copyright

Toate informatiile si datele aflate pe acest website, inclusiv stiri, fotografiile, ilustratiile, clipurile audio, clipurile video se afla sub protectia dreptului de autor.
Puteti utiliza in mod neexclusiv Continutul, cu urmatoarele restrictii:

– sa utilizati Continutul numai pentru uz necomercial sau in relatiile de afaceri cu Agrii, cu mentiunea sursa Agrii;

– sa publicati sau sa postati orice parte a Continutului pe oricare alt website sau oricare alte tipuri de media doar intr-un context similar cu cel prezent pe acest website si sa mentionati sursa Agrii;

– sa nu modificati sau alterati in niciun fel Continutul sau sa stergeti si modificati orice nota de protectie a drepturilor de autor sau cele de confidentialitate;

– nu puteti copia, descarca, imprima, publica, afisa, distribui, transmite, transfera, traduce, modifica, adauga, actualiza, compila, scurta, transforma sau adapta in orice alt mod toate sau orice parte a Continutului acestui website, fara a obtine permisiunea scrisa prealabila de la Agrii.

Sunteti raspunzatori pentru comunicarile pe care ni le trimiteti prin intermediul acestui website, incluzand, fara limitare, veridicitatea si acuratetea lor.

Disclaimer garantii

Acest website este furnizat “ca atare”, fara garantii de orice fel. Agrii este exonerata, in masura in care se permite prin lege, de toate garantiile, exprese, implicite sau statutare sau de alta natura. Agrii este exonerata de:

(a) toate garantiile de mercantabilitate, calificare pentru un scop anume, titlu si nerespectare cu privire la acest website si continutul sau si orice produse sau servicii descrise pe sau puse la dispozitie prin intermediul acestui website;

(b) garantiile referitoare la intarzieri, intreruperi, erori, sau omisiuni in operarea prezentului website sau a oricarei parti a prezentului website;

(c) garantiile referitoare la siguranta acestui website sau ca, continutul acestui website nu are virusi, viermi sau alt cod care poate manifesta proprietati distructive sau de contaminare.

Contactati-ne

Daca doriti informatii suplimentare sau sa ne trimiteti feedback-ul dumneavoastra, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pe adresele de e-mail: office.bucuresti@agrii.ro

Intregul acord

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si compania dumneavoastra si Agrii cu privire la accesul dumneavoastra si al companiei dumneavoastra la si/ sau utilizarea acestui website. Acesti termeni si conditii nu vor fi modificate decat daca se mentioneaza acest lucru in mod expres in prezenta.

Data intrarii in vigoare

Termenii si conditiile stabilite mai sus sunt in vigoare din aprilie 2020

preloader