Cornea Octavian %Post Title

Eu sunt Agrii - Cornea Octavian

NUME Cornea Octavian
POZITIA Director de vanzari
EXPERIENTA IN AGRII 1 an
REGIUNEA Moldova Nord
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  In ceea ce priveste pozitia mea, ma ocup de dezvoltarea a tot ceea ce inseamna AGRII in anumite zone din judetele Vaslui si Iasi. Tintesc extinderea portofoliului de clienti, promovarea produselor si incheierea cu succes a discutiilor cu fermierii.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  Activitatea in acest domeniu agricol mi-am inceput-o de mic, tatal meu avand o ferma cu acest profil dinainte sa ma nasc. Am crescut in acest mediu, am stat mereu aproape de el si mi-a insuflat pasiunea pentru acest domeniu frumos,dar si dificil in acelasi timp. Responsabilitati in ferma am avut inca din liceu, ceea ce mi-a intarit convingerea ca este calea pe care vreau sa o urmez si in ceea ce priveste facultatea. Strict legat de domeniul vanzarilor in agricultura, am avut prieteni putin mai mari pe care i-am avut drept exemplu si care au reusit doar din povestiri sa-mi starneasca interesul pentru acest dinamism din vanzari. La doua saptamani dupa terminarea facultatii aveam prima oferta concreta in domeniul vanzarilor, si de acolo a inceput totul pentru mine.
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Cea mai mare realizare si cea mai mare provocare in acelasi timp pentru mine in AGRII a fost sa mentin relatia si sa o dezvolt cu un fermier mare din zona mea, fermier cu un istoric important pentru noi.
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  Cea mai mare provocare in pozitia pe care o am, din punctul meu de vedere este sa te prezinti in fata unui fermier asemeni unui om tehnic, nu asemeni unui „vanzator” cum este el obisnuit. Trebuie sa ajungi sa intelegi tehnologia din ferma, strategia de dezvoltare si sa reusesti sa-ti impui punctul de vedere daca tintesti in parteneriate pe termen lung.
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Odata intrat in acest domeniu, iti va fi imposibil sa mai iesi! Are acel ceva care te tine in priza tot timpul, indiferent daca e in zona vanzarilor sau in cea a productiei. Mi se pare cel mai interesant domeniu in care poate lucra cineva.E o decizie pe care o iei in cateva zile si cu siguranta iti schimba viata din toate punctele de vedere.

Abonează-te la newsletter-ul Agrii și ai 10% discount pe magazin.agrii.ro

 

Agrii.ro va folosi datele de contact pe care le furnizați în acest formular pentru a vă contacta în scop de marketing.

preloader