Agrii START P PROTECT: umbrela ta pentru recolte bogate

Se știe că fosforul (P) este un element vital pentru creșterea plantelor, iar concentrațiile scăzute din sol pot împedica asimilarea plantelor în mod crespunzător. Însă ce facem în contextual în care rezervele de fosfor sunt limitate și pot dispărea în viitorul nostru apropiat?

Fii cu un pas înainte pentru o agricultură sustenabilă!

Ne alăturăm eforturilor globale pentru o agricultură durabilă și un lanț alimentar sigur, iar dependența de importurile de fosfați poate pune în pericol securitatea alimentară. De aceea, trebuie să avem la îndemână soluțiile sigure, inovative, pentru a putea diminua această vulnerabilitate și de a contribui la o producție sustenabilă.

Agrii START P PROTECT: acceleratorul nutrițional al culturilor tale

Oare știți cât din fosforul aplicat este utilizat de către plante și nu este blocat în sol ? Ei bine este timpul să nu mai lăsați îngrășămintele pe bază de fosfor să stea blocate în sol și să alegeți Agrii START P PROTECT. Este un îngrășământ de bază (DAP), peliculat cu un agent de complexare anionic care protejează ionii ortofosfați în a fi blocați în sol de către ionii pozitivi de Ca, Mg, K, Al și Fe.

 

  1. Are efect pronunțat pe solurile cu indici mici de P, culturi semănate târziu, culturi cu semințe mici, sol cu activitate microbiană redusă
  2. Este biodegradabil, nu produce aglomerări în saci
  3. Se aplică la toate culturile agricole și horticole

Contactează un expert Agrii pentru informații suplimentare și fă primul pas spre o recoltă de succes!

Agrii START P PROTECT: umbrela ta pentru recolte bogate  %Post Title
preloader