Caracteristici agronomice

Maturitate – Timpuriu 

Aparitia spicului – Timpuriu 

Tip soi – Aristat 

Talia plantei – Scurta 

Toleranta la iernare – Buna 

Capacitate de infratire – Foarte ridicata 

Capacitate de utilizare a azotului – Foarte buna 

Rezistenta la cadere – Buna 

Nr. boabe/spic – Mediu 

MMB – Mediu-mare 

Rezistenta la boli

Fainare – Medie 

Fuzarioza spicului – Medie 

Rugina bruna – Buna 

Rugina galbena – Buna 

Septorioza – Medie 

Pe langa un profil fitosanitar foarte bun, acest soi de grau detine si o combinatie exceptionala de 3 gene: rezistenta la Cecidomyiidae, gena PCH1, rezistenta la mozaicul dungat al graului. 

Calitate

Indice de cadere – Foarte mare 

Valoare de sedimentare – Ridicata 

Continut de proteina – Mediu 

Calitate de panificatie – Buna 

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.