Caracteristici agronomice
Maturitate – Timpuriu
Aparitia spicului – Timpuriu
Tip soi – Aristat
Talia plantei – Scurta
Toleranta la iernare – Buna
Capacitate de infratire – Foarte ridicata
Capacitate de utilizare a azotului – Foarte buna
Rezistenta la cadere – Buna
Nr. boabe/spic – Mediu
MMB – Mediu-mare
Rezistenta la boli
Fainare – Medie
Fuzarioza spicului – Medie
Rugina bruna – Buna
Rugina galbena – Buna
Septorioza – Medie
Pe langa un profil fitosanitar foarte bun, acest soi de grau detine si o combinatie exceptionala de 3 gene: rezistenta la Cecidomyiidae, gena PCH1, rezistenta la mozaicul dungat al graului.
Calitate
Indice de cadere – Foarte mare
Valoare de sedimentare – Ridicata
Continut de proteina – Mediu
Calitate de panificatie – Buna
Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.