Caracteristici agronomice

Maturitate – Timpuriu 

Aparitia spicului – Timpuriu 

Tip soi – Aristat 

Talia plantei – Scurta 

Toleranta la iernare – Buna 

Capacitate de infratire – Foarte ridicata 

Capacitate de utilizare a azotului – Foarte buna 

Rezistenta la cadere – Buna 

Nr. boabe/spic – Mediu 

MMB – Mediu-mare 

Rezistenta la boli

Fainare – Medie 

Fuzarioza spicului – Medie 

Rugina bruna – Buna 

Rugina galbena – Buna 

Septorioza – Medie 

Pe langa un profil fitosanitar foarte bun, acest soi de grau detine si o combinatie exceptionala de 3 gene: rezistenta la Cecidomyiidae, gena PCH1, rezistenta la mozaicul dungat al graului. 

Calitate

Indice de cadere – Foarte mare 

Valoare de sedimentare – Ridicata 

Continut de proteina – Mediu 

Calitate de panificatie – Buna 

Comanda acum - 0756 055 481