JOYSTICK

JOYSTICK

 

Substanța activă: cloquintocet mexil 100g/kg + diflufenican 400 g/kg + florasulam 20 g/kg + iodosulfuron metil Na 50 g/kg
Joystick este un erbicid selectiv ce combate un număr mare de buruieni monocotiledonate și dicotiledonate din culturile de grâu, orz și secară, cu aplicare în postemergență în toamnă cu excepția ovăzului.
Avantaje:

Joystick este un erbicid cu acțiune sistemică, fiind preluat prin frunze și rădăcini și translocat rapid în punctele de creștere. Substanțele active blochează dezvoltarea meristemelor și inhibă activitatea enzimatică a buruienilor, având ca rezultat final distrugerea buruienilor sensibile.
În funcție de condițiile de mediu și a speciilor, efectele se vor observa în termen de una până la trei săptămâni.

Mod de acțiune:
Joystick se aplică postemergent în culturile de grâu, orz, secară și ovăz, de la stadiul de 2 frunze până la sfârșitul înfrățirii (BBCH12-29). Aplicarea produsului se face în momentul de sensibilitate maximă a buruienilor (monocotiledonate: începutul înfrățirii până la formarea primului internod, dicotiledonate: 2-4 frunze). Legat de culturile care urmează în rotație, nu sunt restricții la cereale, mazăre și porumb. La rapiță, floarea-soarelui și sfeclă de zahăr trebuie efectuată arătura, pentru a evita eventualele efecte fitotoxice.

Cultură

Buruieni combătute

Doză

Nr. Tratamente

Grâu

Buruieni moocotiledonate și dicotiledonate

0,15-0,2 kg/ha- postemergent

Orz

Buruieni moocotiledonate și dicotiledonate

0,15-0,2 kg/ha- postemergent

Secară

Buruieni moocotiledonate și dicotiledonate

0,15-0,2 kg/ha- postemergent

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.