Caracteristici agronomice

– Soi de genetica noua, semi-timpuriu, nearistat, cu un potential ridicat de productie;
– Capacitate excelenta de infratire si de umplere a intregului spic cu boabe;
– Toleranta remarcabila la principalele boli foliare si ale spicului;
– Eficienta foarte mare in utilizarea faziala a ingrasamintelor cu azot;
– Toleranta foarte buna la cadere datorita taliei medii a plantelor.
– Clasa de panificatie A;
– Adaptabilitate crescuta la toate conditiile pedoclimatice;
– Densitatea de semanat recomandata in conditii optime este de 330-340 b.g./m2, ce ofera o densitate medie la recoltat, de peste 650-700 spice recoltabile/m2.

REZISTENTA LA BOLI SI CONDITII DE MEDIU

Toleranta la iernare, seceta, cadere – foarte buna
Toleranta la septoria – foarte buna
Toleranta la fainare – buna
Toleranta la rugini – foarte buna
Toleranta la fusarium – buna

CALITATE

Continut de proteina 12 -13 %
Continut de gluten 27-28%
Valoarea de sedimentare ridicata
Calitatea de panificatie buna
Greutatea hectolitrica 79-81 kg
TRUBLION este pretabil in diferite conditii de tehnologie, iar cea intensiva ajuta la obtinerea unor productii ridicate. Se recomanda aplicarea regulatorului de crestere la avertizare.