PENTRU O PAINE BINE CRESCUTA, UN GRAU BINE FACUT!
CARACTERISTICI AGRONOMICE:
• Soi de grâu aristat, semitimpuriu cu excelent potențial de producție;
• Precocitate la înspicat – timpurie;
• Toleranță la iernare – bună;
• Talia plantei – medie;
• Capacitate de înfrățire – foarte bună;
• Recomandat a se cultiva în toate zonele de cultură a grâului din România;
• Adaptabilitate ridicată în diferite condiții pedoclimatice;
• Densitate recomandată la semănat: 400 – 420 b.g/mp;
• Calități de panificație foarte bune: G% 26-28; P% 13-14; W 260-280; MH 80-82 kg/hl.
TOLERANȚA LA PRINCIPALELE BOLI:
Erysiphe spp: |
mare |
Puccinia spp: |
bună |
Fusarium spp: |
bună |
Septoria spp: |
bună |
Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.