Folosiți biostimulatorul SAMPPI:
Previne bolile fiziologice, crește producțiile!
În newsletter-ul de astăzi, vă aducem în atenție biostimulatorul SAMPPI, un îngrășământ pentru aplicare foliară sau prin fertigare, recomandat în cadrul tehnologiilor intensive de cultură a porumbului, florii-soarelui, sfeclei de zahăr, culturilor leguminoase, legumelor, viței de vie, pomilor fructiferi și a plantelor ornamentale. Este recomandat pentru utilizarea, în special în perioadele în care este dificilă absorbția elementelor nutritive prin intermediul rădăcinilor. Aplicarea produsului SAMPPI este importantă și după perioadele lungi de ploi care provoacă o ”spălare” a elementelor nutritive din frunze.
SAMPPI se aplică în doză de 0,5 l/ha la majoritatea culturilor, doză de 1,0 l/ha la legume și de 1,0-1,5 l/ha la pomi fructiferi.
Întrebați reprezentanții Agrii despre acest biostimulator. Dacă doriți să-l cumpărați puteți să-l comandați și de pe magazinul nostru online.