Cu toate că, România traversează o perioadă dificilă din cauza epidemiei de COVID-19, totuși agricultura trebuie să meargă mai departe, mai ales că trebuie să fim pregătiți să ne susținem din producția agricolă internă. Așa că, dacă încă nu ați cumpărat hibrizi de porumb pentru această primăvară, mai aveți timp, iar noi venim cu două propuneri: RGT EXXPLICIT și RGT LIGETIXX, pe care-i găsiți în portofoliul Agrii România.

De ce-i recomandăm? Deoarece, acolo unde au fost cultivați s-au obținut producții foarte bune.

RGT EXXPLICIT, RGT LIGETIXX, pentru productii de succes!  %Post Title


Despre RGT EXXPLICIT:

Este un hibrid cu talie mare/gabarit impresionant; Știulete foarte bine fecundat/bună regularitate; Numărul de rânduri/știulete: 16-18; Numărul de boabe/rând: 30-32; Foarte bună rezistență la cădere și frângere; Tolerant la helmintosporioză; Potențial de producție foarte bun; Hibrid stabil, cu o excepțională toleranță la secetă și arșiță.

Grupa FAO: 350

RGT EXXPLICIT, RGT LIGETIXX, pentru productii de succes!  %Post Title

Despre RGT LIGETIXX:

Este un hibrid cu talie mare, ştiulete foarte bine fecundat; Foarte bună rezistenţă la cădere şi frângere; Foarte bună stare fitosanitară a ştiuletelui; Potenţial de producţie foarte bun/hibrid de generaţie nouă; Rezistenţă foarte bună la principalele boli ale porumbului; Hibrid rustic/tolerant la secetă şi arşiţă; Pierdere rapidă a apei din bob.

Grupa FAO: 390

Puteți să-i semănați în această primăvară și o să vă convingeți de potențialul lor de producție. Sunați reprezentantul Agrii, și întrebați-l despre acești hibrizi de porumb, dar și despre alți hibrizi din portofoliul Agrii: https://agrii.ro/contact/