Fungicid din grupa strobilurinelor utilizat pentru un număr mare de culturi
Substanță activă: 250 g/l azoxystrobin
MOD DE ACȚIUNE:
Acționează sistemic local translaminar. În plantă inhibă respirația ciupercilor patogene. Se recomandă a fi utilizat în amestec sau în alternanță cu fungicide având un mod diferit de acțiune. Se aplică preventiv sau în primele faze ale infecțiilor.
La cereale asigură protecție pe o perioadă de 4-6 săptamâni dacă se aplică în fazele de alungire a paiului sau chiar mai mult atunci când se aplică în faza de frunză stindard sau apariția spicului.
Prezintă siguranță pentru culturile tratate, o bună combatere a bolilor, menținerea frunzelor verzi și sănătoase, care în final ajută la obținerea unor producții ridicate.
ZINGARO este selectiv pentru culturile omologate. Se aplică preventiv, la avertizare, când condițiile climatice favorizează dezvoltarea bolilor.
în spații protejate se va evita efectuarea tratamentului la temperatură și umiditate relativă foarte ridicate.
TIMP DE PAUZĂ:
Timp de pauză de la ultima aplicare până la recoltare:
• grâu, orz, secară, triticale – 35 zile;
• praz, rapiță – 21 zile;
• broccoli, ceapă, conopidă, varză, varză de Bruxelles, mazăre, morcovi, salată – 14 zile;
• cartof, ceapă verde, fasole – 7 zile;
• ardei, căpșuni, castraveți, dovlecei, dovleci, pepeni galbeni, pepeni verzi, tomate, vinete – 3 zile.
Volumul de apă utilizat variază între 200 – 1500 l/ha, în funcție de specie și faza de vegetație.
RECOMANDĂRI DE UTILIZARE:
Doza omologată pentru culturile de câmp, rapiță, mazăre și cele legumicole este cuprinsă între 0,75 – 1,0 l/ha.
Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.