Stiați că,
Una dintre cele mai frecvente carențe întâlnite în România este cea de zinc?

Cum prevenim acest lucru? Ei bine, prin aplicare de produse eficiente care te scapă de această problemă. Un astfel de produs este și ZAX-ZINC, un fertilizant ce se regăsește în portofoliul nostru de produse.

Cum acționează ZAX-ZINC?

În primul rând, ZAX-ZINC poate fi aliatul dumneavoastră în această toamnă, pentru tratamentul semințelor de rapiță și grâu. Conține 11,4% Zinc și 4,9% azot nitric și se poate aplica pentru a preveni apariția carenței de zinc, una dintre cele mai frecvente carențe de microelemente întâlnite la noi în țară.

!!!! Zincul este imobil în plantă, iar cea mai bună formă de aprovizionare pentru plante este pe cale radiculară, deoarece se distribuie în toată planta. Aplicarea foliară rezolvă parțial problema, și asta pentru că se distribuie doar în frunzele existente la momentul aplicării tratamentului și nu se distribuie și în creșterile noi. Doza utilizată este de 6,0 l/t de sămânță, la rapiță si 3,0 l/t de sămânță, la cereale.

Întrebați specialiștii Agrii despre ZAX-ZINC. Vă vor ajuta atât cu sfaturi, cât și cu rezolvarea altor probleme din ferma dumneavoastră. Puteți să intrați și pe magazinul nostru online, unde aflați mai multe despre ZAX-ZINC: https://agrii.ro/produs/biostimulator-zax/

preloader