Tulbure Carmen Mirela %Post Title

Eu sunt Agrii - Tulbure Carmen Mirela

NUME Tulbure Carmen Mirela
POZITIA Asistent comercial
EXPERIENTA IN AGRII 4 ani
REGIUNEA Moldova
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  Sunt asistent comercial la Depozitul din Sagna unde ma ocup cu inregistrarea, emiterea si arhivarea tuturor documentelor. Mentin legatura cu colegii din teren, in ceea ce privesc stocurile, facturile aferente livrarilor, dar nu numai, a documentelor de calitate, dar si in solutionarea altor probleme pe care le intampina.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  Am inceput activitatea printr-o intamplare. Fiind in anul 1 de master in Iasi imi cautam un loc de munca. Loc care nu avea sa fie in Iasi, ci acasa in Sagna.
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Cea mai mare realizare a mea in AGRII consider ca este faptul ca am reusit sa acumulez o experienta vasta, atat in ceea ce privesc produsele si comercializarea lor (de care sincera sa fiu nu auzisem nimic pana sa lucrez aici), dar si in alte domenii cum sunt contabilitatea, logistic, juridic. Dar si faptul ca am cunoscut o multime de oameni faini.
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  Sa nu gresesc in timp ce fac 2-3 lucruri in acelasi timp, eu fiind o “perfectionista” innascuta. Pentru ca in perioada campaniilor este un volum destul de mare de munca si atentia trebuie sa fie la cotele cele mai inalte.
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Nu stati pe ganduri, va asteptam in echipa AGRII.
 • 6.Un lucru nostim despre tine?
  Desi am 1.60 cm am reusit sa ajung la pedalele unui camion pentru a-l conduce.
preloader