AGRII PACK TRATAMENT PENTRU TOMATE: Secretul unei recolte de excepție!

 

🍅 Ne dorim cu toții să recăpătăm gustul autentic al tomatei, acea savoare și prospețime pe care o găseam în grădina bunicilor noștri. Știm că nu e ușor să obții aceleași legume minunate, însă cu o protecție eficientă și de lungă durată poți avea tomate sănătoase.

Tomate ca in gradina bunicii  %Post Title

Pachetul Agrii Pack tratament pentru tomate este un pachet gata de utilizat, care să asigure un start sănătos și o protecție eficientă împotriva bolilor și dăunătorilor care pot afecta calitatea și cantitatea recoltei tale.
Se utilizează la cultura de tomate atât din sere și solarii, dar și din câmp deschis. Combate cu succes mana, alternarioza, putregaiul, făinarea, dar și dăunători precum: omida fructelor, păduchele verde, musculița albă și acarienii.

Tomate ca in gradina bunicii  %Post Title

Cu acest pachet vei avea toate produsele de protecția plantelor de care ai nevoie și să le aplici în fereastra optimă. Pachetul conține: fungicidele Merpan 80 WDG, Champ 77 WG, Ortiva Top, insecticidul Mavrik 2 F, acaricidul Nexter, fertilizantul foliar Physiocrop, FoliQ Boron și adjuvantul Mig.
Agrii Pack tratament pentru tomate se poate utiliza pentru două tratamente fitosanitare (T1 și T2), iar pentru doze și modul de aplicare puteți să citiți aici.

Așadar, asigură o protecție culturii tale de tomate pentru a avea recolte pe măsură: https://agrii.ro/contact-agrii-shop/

preloader