TOLMER TOP, erbicid de top

Substanță activă: metazaclor 375 g/l + quinmerac 125 g/l

Tolmer Top este recomandat a fi utilizat ca erbicid cu aplicare preemergentă sau în postemergență timpurie (BBCH 10 – 14), pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale la cultura de rapiță. Erbicidul conține metazaclor 375 g/l + quinmerac 125 g/l este absorbit prin rădăcini și este foarte bine asimilat de buruieni când acestea sunt în stadiu de cotiledoane – până la prima frunză adevărată. Un combatere bună se realizează atunci când în sol este suficientă umiditate, astfel încât să permită distribuirea produsului până la sistemul radicular al buruienilor aflate în primele stadii de dezvoltare. Dacă tratamentul este efectuat în condiții de secetă, produsul este activat de apa de irigații sau de precipitațiile survenite ulterior.

Mod de utilizare:
TOLMER se aplică toamna, în preemergență sau postemergență timpurie a plantelor de cultură. Ambele substanțe active din acest erbicid prezintă o eficacitate mai mare la un stadiu cât mai mic al buruienilor ce trebuie combătute. Spectrul de buruieni combătute este alcătuit din: Alopecurus myosuroides (coada vulpii), Apera spica-venti (iarba vântului), Echinochloa crus galli (iarba bărboasă), Poa annua (hirușor), Galium aparine (turița), Matricaria sp. (mușețel), Stellaria media (rocoina), Viola sp. (trei frați pătați), Lamium sp. (sugel), Veronica sp. (doritoare), Sisymbrium sp. (brâncuța), Centaurea cyanus (albăstrița), Thlaspi arvense (pungulița), Capsella bursa pastoris (traista ciobanului).
Doza omologată: 2,0 l/ha – preemergent sau postemergent timpuriu (BBCH 10-14).

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.

    preloader