Complex nutritiv avansat utilizat în tratarea semințelor
TAKE-OFF ST – soluția eficientă din portofoliul de produse Agrii!

În portofoliul nostru de produse avem un complex nutritiv avansat, utilizat în tratarea semințelor, și anume TAKE-OFF ST. Acesta stimulează sămânța să aibă o pornire mai rapidă, ajutând plantele să evite stresul de la începutul perioadei de vegetație, care poate reduce potențialul de producție pe întregul sezon.

De asemenea, TAKE-OFF ST accelerează germinarea, răsărirea și instalarea optimă a culturii. Extrem de eficient, acest stimulant metabolic asigură o mai bună dezvoltare a sistemului radicular, rădăcini mai dese și mai lungi. De exemplu, în cultura de cereale păioase, fermierii care au utilizat TAKE-OFF ST au observat un număr mai mare de frați decât pe loturile unde nu au folosit acest produs. Pe lângă cereale păioase și rapiță, TAKE-OFF ST mai poate fi utilizat și la porumb, floarea-soarelui, cartof, sfeclă de zahăr, culturi legumicole. Doza este de 1 l/tona de sămânță.

Utilizați acest produs și vă veți convinge de eficacitatea lui. Vorbiți cu specialiștii Agrii despre acest stimulant metabolic: https://agrii.ro/contact/. Folosiți-l cu încredere!

Comanda acum - 0756 055 481 preloader