Stimulantul metabolic TAKE-OFF ST: o sămânță sănătoasă, pentru o cultură sănătoasă!

O cultură sănătoasă întotdeauna pornește de la o sămânță sănătoasă, fapt pentru care este important să vă protejați sămânța, în momentul în care înființați o cultură.

În portofoliul nostru de produse avem un complex nutritiv avansat utilizat în tratarea semințelor, și anume TAKE-OFF ST. Acesta stimulează sămânța să aibă o pornire mai rapidă, ajutând plantele să evite stresul de la începutul perioadei de vegetație, care poate reduce potențialul de producție pe întregul sezon. De asemenea, TAKE-OFF ST accelerează germinarea, răsărirea și instalarea optimă a culturii. Extrem de eficient, acest stimulant metabolic asigură o mai bună dezvoltare a sistemului radicular, rădăcini mai dese și mai lungi. De exemplu, în cultura de cereale păioase, fermierii care au utilizat TAKE-OFF ST au observat un număr mai mare de frați decât pe loturile unde nu au folosit acest produs.

Stimulantul metabolic TAKE-OFF ST  %Post Title

Încercați acest produs acum în toamnă la cereale păioase și rapiță. O să vă convingeți de eficacitatea lui. TAKE-OFF ST mai poate fi utilizat și la porumb, floarea-soarelui, cartof, sfeclă de zahăr, culturi legumicole. Doza este de 1 l/tonă.

Vorbiți cu specialiștii Agrii despre acest stimulant metabolic: https://agrii.ro/contact/. Folosiți-l cu încredere!

preloader