Soia Nicola: alegerea inteligentă pentru buzunarele tale!

🌱 Cultivarea soiei este o preocupare majoră pentru fermieri, datorită profitabilității din ferme, iar soiul Nicola îndeplinește cu brio toate criteriile pentru a deveni alegerea perfectă în campania de primăvară.

 

Soia Nicola: alegerea inteligenta pentru buzunarele tale!  %Post Title

Creat și îmbunătățit în laboratoarele SCDA Turda, soia Nicola a fost înregistrată în catalogul ISTIS în 2017, beneficiind de acordarea de subvenții pentru cultivarea soiurilor românești.
Cu o genetica autentic românească, acest soi de soia se distinge prin capacitatea sa remarcabilă de a răspunde pozitiv la irigare, oferind un potențial de producție impresionant de peste 5 tone/ha. Astfel, vei beneficia de recolte bogate și de calitate superioară în fiecare sezon!

 

Soia Nicola: alegerea inteligenta pentru buzunarele tale!  %Post Title


🟩 Densitatea optimă de semănat, cuprinsă între 45-55 bg/m2 (echivalentul a 450.000 de plante recoltabile/ha), asigură o acoperire uniformă și eficientă a terenului.
🟩 Pentru a exploata în întregime potențialul soiei Nicola, recomandăm semănatul în luna aprilie, beneficiind de condiții optime care vor sprijini dezvoltarea plantei în mod optim.
🟩 Zonele extrem de favorabile pentru cultivarea soiei Nicola includ Transilvania, Câmpia de Vest, zona Moldovei și zonele de luncă cu un aport freatic ridicat.

 

Contactează un reprezentant Agrii pentru informații suplimentare. Alege siguranța și eficiența cu soia Nicola – partenerul ideal pentru succesul tău agricol!

 

preloader