SIGNAL 300 ES – dezvoltă o zonă de protecție în jurul semințelor de grâu și orz, tratate!

Pentru că ne dorim să aveți la dispoziție foarte multe informații despre campania de toamnă, pe lângă hibrizii și soiurile din portofoliul nostru de semințe vrem să venim și cu produse în ceea ce privește tratamentul semințelor de cereale păioase. Așadar, în news-ul de astăzi vă aducem în atenție insecticidul SIGNAL 300 ES, pe care-l puteți utiliza în toamnă pentru tratamentul semințelor de grâu și orz. Conține cipermetrin 300 g/l, fiind eficient în combaterea dăunătorilor de sol, oferind, totodată, o „zonă de protecție” în jurul semințelor tratate, distrugând sau îndepărtând dăunătorii, fără a afecta germinația semințelor.

Mod de utilizare: SIGNAL 300 ES se folosește pentru tratamentul semințelor, în dozele omologate, utilizând o diluție formată din o parte produs cu trei părți apă curată. Se aplică cu echipamente (mașini de tratat semințele) pentru lichid, asigurându-se o distribuție uniformă a soluției pe sămânță. SIGNAL 300 ES trebuie aplicat pe semințele de bună calitate, cu umiditate mai mică de 15%. Evitați tratarea semințelor sparte, încolțite sau a semințelor cu capacitate de germinare foarte mică.

Pentru tratamentul semințelor de grâu și orz, pentru combaterea viermilor sârmă (Agriotes spp.) utilizați doza de 2,5 l/tonă.

Avantajele lui SIGNAL 300 ES:

  • Dezvoltă o zonă de protecție în jurul seminței, asigurând dezvoltarea optimă a culturii;
  • Formulare de calitate superioară ce asigură o acoperire excelentă a semințelor;
  • Asigură o curățenie sporită a mașinii de aplicat, rezultând o curgere bună a semințelor în mașini și saci;
  • Produs prietenos cu operatorul datorită nivelelor reduse de miros și prăfuire.

Pentru o ofertă de preț, contactați echipa noastră de vânzări: https://agrii.ro/contact/

SIGNAL 300 ES - dezvolta o zona de protectie in jurul semintelor de grau si orz, tratate!  %Post Title
Comanda acum - 0756 055 481 preloader