soluția optimă și eficientă pentru combaterea buruienilor din cereale păioase!

Începem anul în forță, transmițându-vă să aveți parte de culturi sănătoase și recolte bogate.
În news-ul de astăzi vă aducem informații tehnice despre un erbicid pe care vi-l recomandăm să-l utilizați, în primăvară în culturile de cereale păioase, pentru combaterea buruienilor. Erbicidul care vă ajută se numește GENTIS 450 EC, și conține fluroxipir + acidul 2,4-D, cu aplicare în postemergență la culturile de cereale păioase de toamnă, dar și de primavară.
GENTIS 450 EC combate cu succes unele buruieni dicotiledonate anuale şi perene, între care: Galium aparine (turiţa), Galeopsis tetrahit (lungurica), Convolvulus arvensis (volbura), Polygonum convolvulus (hrişca), Myosotis arvensis (nu-mă-uita), Stellaria media (rocoina), Cirsium spp. (pălămida).
Atenție! Nu se recomandă efectuarea tratamentului la temperaturi exterioare sub 8°C sau peste 25°C, dar nici în condiții de îngheț.
De asemenea, pentru creșterea eficacității, recomandăm aplicarea în amestec cu adjuvantul MIG, în doză de 150-250 ml/ha.
Mod de utilizare:

  • Grâu de toamnă și primăvară (buruieni dicotiledonate anuale și perene), în doză de 1,0 – 1,25 l/ha (în funcție de gradul de infestare);
  • Orz de toamnă și primăvară (buruieni dicotiledonate anuale și perene), în doză de 1,0 – 1,25 l/ha (în funcție de gradul de infestare);
  • Ovăz (buruieni dicotiledonate anuale și perene), în doză de 1,0 – 1,25 l/ha (în funcție de gradul de infestare);
  • Secară de toamnă, triticale de toamnă și primăvară (buruieni dicotiledonate anuale și perene), în 1,0 – 1,25 l/ha (în funcție de gradul de infestare).

Vorbiți cu specialiștii Agrii despre GENTIS 450 EC: https://agrii.ro/contact/

Se aplica in primavara:<br/>GENTIS 450 EC  %Post Title
preloader