SAMPPI

Contine: N 8%, P 3%, K 3%, Mg 2% , Ca 1%, microelemente si compusi auxiliari

Samppi este un ingrasamant pentru aplicare foliara sau prin fertigare, recomandat in cadrul tehnologiilor intensive de cultura a cerealelor, porumbului, florii-soarelui, rapitei, sfeclei de zahar, culturilor leguminoase, legumelor, vitei de vie, pomilor fructiferi si a plantelor ornamentale. Produsul contine macroelemente, microelemente sub forma chelatata si substante organice. Plantele pot absorbi usor compusii Samppi. Substantele organice si adjuvantul cresc efectul ingrasamantului. Acizii organici sunt elemente naturale ale metabolismului plantei, zaharurile furnizeaza energie celulelor si pentru transportul nutrientilor in planta.

Samppi este un ingrasamant eficient ce furnizeaza elemente nutritive si asigura calitatea recoltei. Produsul previne instalarea bolilor fiziologice si stimuleaza mentinerea unei stari fitosanitare corespunzatoare.

Mod de utilizare:

Samppi se poate aplica foliar sau prin fertigare. Aplicarea foliara se face in mod normal de 1-2 ori pe parcursul perioadei de vegetatie, de 3-4 ori pe an la culturile perene. Aplicarea se face intotdeauna in timpul celor mai importante faze de dezvoltare. Repetarea tratamentului la un interval 7-10 zile asigura rezultate optime.

Samppi este recomandat pentru utilizarea in special in perioadele in care este dificila absorbtia elementelor nutritive prin intermediul radacinilor (seceta extrema, frig, temperaturi foarte ridicate, conditii improprii de sol, sistem radicular afectat). Aplicarea produsului Samppi este importanta si dupa perioade lungi de ploi care provoaca o ”spalare” a elementelor nutritive din frunze.

Samppi contine adjuvant care asigura cresterea efectiva a adeziunii solutiei de stropit la suprafata foliara. Proprietatile chimice ale fertilizantului reduc duritatea apei si protejeaza sistemele de picurare impotriva depunerii sedimentelor.

preloader