Promoția sezonului pentru legume: Agrii Pack Legume!

🌟 PREȚ PROMOȚIONAL: 14.72 RON

În news-ul de astăzi, vă prezentăm un pachet destinat culturilor de legume, și anume, Agrii Pack LEGUME, care cuprinde patru produse destinate protecției culturilor de legume: fungicidul Copforce Extra, insecticidul Deltasap 2,5 EC, fertilizantul foliar Foliq Calmax, biostimulatorul Samppi.

Câteva informații despre produse:

Copforce Extra are ca substanță activă 300 g/kg cupru sub formă a 461 g/kg hidroxid de cupru + 60 g/kg cimoxanil. Este un fungicid cu acțiune sistemică locală și de contact pentru combaterea manei și alternariozei la tomate, dar și mana la cartof.

Deltasap 2,5 EC (deltametrin 25 g/l) este un insecticid care acționează prin contact și ingestie, cu un spectru larg de activitate împotriva dăunătorilor.

Foliq Calmax conține 14%N+21%Cao+3%MgO+microelemente. Este un fertilizant foliar cu formulare modernă recomandat pentru a preveni și trata carențele la culturile de legume.

Samppi este un biostimulator pentru aplicare foliară, recomandat în cadrul tehnologiilor intensive de cultură a legumelor.

Intrați în fitofarmaciile Agrii și solicitați acest pachet care vă ajută să aveți toate produsele necesare unei grădini legumicole fără boli și dăunători.
Acest pachet are și un preț foarte bun, așa că nu ezitați să-l achiziționați.
Puteți să-l cumpărați și de pe magazinul nostru online, la prețul promoțional de 14.72 RON, AICI

 

Promotia sezonului pentru legume: Agrii Pack Legume!  %Post Title
preloader