Pregatirea campaniei de semanat la floarea soarelui

Campania de primăvară bate la ușă, așa că pregătirile pentru însămânțat sunt și ele o prioritate în calendarul fermierului. Întotdeauna se recomandă semănatul a minim 2-3 hibrizi de floarea soarelui cu caracteristici diferite pentru a ne proteja de diferite probleme ce pot apare pe parcursul perioadei de vegetație. Astfel, pentru cultura de floarea-soarelui, vă prezentăm un hibrid, care cu siguranță va face performanță în ferma dumneavoastră, și anume, SULFONOR produs de genetică Mas Seeds, pe care-l găsiți doar în portofoliul de semințe ATLAS. SULFONOR este cel mai timpuriu hibrid din tehnologia sulfonil ureică, hibrid linoleic, înflorire timpurie.

Acest hibrid prezintă foarte multe avantaje, și anume:
Înflorit este timpuriu și evită seceta din timpul verii, Înălțimea plantei scurtă, un capitul în formă convexă și o poziție semi-aplecată; Masa a o mie de boabe este de 40-50 g; Conținutul de ulei este de 45-47%;

Agrii vă recomandă o densitate la semănat de 60-65 mii plante în condiții optime și de 55-60 mii plante pe hectar când condițiile sunt limitative.

Cât despre profilul fitosanitar, SULFONOR are următoarele caracteristici:
Vigoare bună la răsărire; rezistență extraordinar de bună la frângere, rezistență la Orobanche până la rasa E, Rezistență la Sclerotinia, dar și la mană.
Anul trecut, în fermele unde SULFONOR a fost cultivat producțiile au fost excelente în toate zonele țării, așa cum se poate observa din imagine!

Pregatirea campaniei de semanat la floarea soarelui  %Post Title

Contactează echipa Agrii pentru mai multe informații: https://agrii.ro/contact/

preloader