Preda Robertino Adrian

Eu sunt Agrii - Preda Robertino Adrian

NUME Preda Robertino Adrian
POZITIA Commercial Analyst
EXPERIENTA IN AGRII 1 an si 7 luni
REGIUNEA Bucuresti
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  Eu ma ocup in AGRII de partea de analiza a discount-urilor, acordarea acestora, soldurile de plata ale clientilor si calcularea penalitatilor pentru clientii rau platnici. Mentin comunicarea cu toti oamenii de vanzari in principal, departamentul de contabilitate si credit control.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  Activitatea in domeniul de distributie cu inputuri agricole am inceput-o imediat dupa ce am terminat facultatea in 2013, lucrand la o firma locala de distributie in Judetul Buzau.
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Cea mai mare realizare in cadrul companiei a fost sa ajut la implementarea unor noi metode privind procesul de acordarea si evidenta a discount-urilor.
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  Cea mai mare provocare este de multumit toti oamenii de vanzari si de a raspunde cat mai prompt la cerintele acestora.
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Acest domeniu este foarte placut daca stii sa te mulezi dupa ceea ce se intampla, sunt multe exceptii de la regula, dar e un haos controlat si asta ajuta la faptul ca ai mai multa libertate in gandire si in organizarea timpului de lucru fata de alte domenii unde trebuie sa fii ca un robot si nu ai nicio libertate.
 • 6.Un lucru nostim despre tine?
  Daca as fi ospatar nu as ajunge cu mancarea sau bautura la client din cauza ca probabil o sa ma impiedic pe drum de ceva. 😊
Comanda acum - 0756 055 481 preloader