Politica de confidentialitate magazin online

1.Politica de confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Agrii Romania. Brandul Agrii Romania este detinut si operat de catre companiile din grupul Origin Enterprises Romania, si anume:

– Comfert SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Bacau, Calea Moinesti nr. 34, jud. Bacau;

– Redoxim SRL, persoana juridica romana, cu sediul in Calea Lugojului nr.3, Ghiroda, jud. Timis.

Adresa Agrii Romania: soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 7A, cladirea Lamda Med, sector 1, Bucuresti.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet, www. agrii.ro/magazin online.

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

2.1. Daca sunteti Client al www.agrii.ro, Agrii Romania va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin magazinul online al site-ului www.agrii.ro sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului nostru.

2.2 In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator pentru a finaliza comanda unui produs disponibil pe www.agrii.ro, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont. In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de catre noi.  

2.3 Daca sunteti vizitator al www.agrii.ro, Agrii Romania va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului nostru, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul formularelor de feedback, inscriere newsletter, aplicare la rubrica Cariere, etc.

3. Scopurile si temeiurile de prelucrari

3.1. Daca sunteti client al www.agrii.ro, prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

– pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si agrii.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe www.agrii.ro pentru informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si Agrii Romania. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si Agrii Romania.

– Prelucrarea datelor dumneavoastra pot avea la baza si activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Agrii Romania.

– Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea dedicata “Contul meu”. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii “Contul meu”

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

4. Durata pentru care va prelucram datele

Agrii Romania va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti Client,vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform politicilor interne ale Agrii Romania indeplinirii obligatiilor legale care revin (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti Client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul Stergere cont din sectiunea Contul meu, Agrii Romania va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin Agrii Romania. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita acest drept in scris, printr-o scrisoare la adresa mentionata la punctul 1, fie pe mail office.bucuresti@agrii.ro.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Agrii Romania va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Agrii Romania pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

5. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Agrii Romania poate dezvalui datele dumneavoastra catre terte persoane sau entitati care sprijina Agrii Romania in oferirea de servicii (de exemplu furnizori de servicii IT, mentenata site).

6. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre Agrii Romania nu sunt transferate in afara Romaniei.

7. Drepturile de care beneficiati

In legatura cu aceasta prelucrare de date, aveti dreptul de a solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de va opune prelucrarii in limitele si conditiile prevazute de lege, precum si dreptul la portabilitatea datelor. De asemenea, daca alegeti sa oferiti consimtamantul dumneavoastra, aveti dreptul sa-l retrageti in orice moment, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Agrii Romania pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia. In plus, aveti dreptul de a depune plangeri la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In conformitate cu dispozitiile Regulamentului 2016/679/UE, in calitate de persoana vizata, veti urmatoarele drepturi:

-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteti solicita sa vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul in care are loc prelucrarea, destinatarii carora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;
-dreptul de a solicita rectificarea datelor: in situatia in care exista erori cu privire la datele care va sunt prelucrate, aveti posibilitatea de a solicita corectarea lor. In cazul in care datele sunt incomplete, puteti solicita completarea lor. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;

-dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor: aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in urmatoarele situatii: daca ati contestat exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor; daca prelucrarea este ilegala, iar dvs va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; daca operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; daca v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor dvs;

-dreptul de a solicita stergerea datelor: puteti solicita stergerea datelor prelucrate, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, daca v-ati retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; daca va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale. 

-dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteti solicita transferul datelor dvs. catre un alt operator daca prelucrarea are la baza consimtamantul dvs si prelucrarea este una automata;

-dreptul de a va opune prelucrarii: aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dvs daca ele privesc marketingul direct. Totodata, va puteti opune prelucrarii, cu exceptia cazului in care operatorul demonstreaza ca are motive legitime care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dvs sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta. 

dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor. Dvs nu veti face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automatizata a datelor.

Comanda acum - 0756 055 481
preloader