Parteneriat cu REGINA MARIA, în cadrul campaniei Agrii premiază Succesul! 🩺

După succesul de anul trecut, continuăm și anul acesta campania „Agrii premiază Succesul”, program ce se desfășoară la nivel național. Anul acesta, în campania „Agrii premiază Succesul” ni s-a alăturat un partener important și, anume, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA. Prin intermediul acestei colaborări, membrii Silver și Gold pot obține abonamente de servicii medicale în funcție de EA-urile acumulate.
„De peste 27 de ani dezvoltăm infrastructura medicală din România și oferim soluții personalizate de prevenție și tratament, având ca principală misiune sănătatea comunității în care trăim. Ne bucurăm că ne-am alăturăt campaniei „Agrii premiază Succesul”, un parteneriat prin care ne dorim să facilităm accesul la servicii medicale în rândul specialiștilor din domeniul fitosanitar”, a spus Georgiana Andrei, Director Vânzări Divizia Abonamente Rețeaua de sănătate REGINA MARIA.

Parteneriat cu REGINA MARIA, in cadrul campaniei Agrii premiaza Succesul!  %Post Title

Mulțumim REGINA MARIA pentru acest parteneriat și așteptăm și alți clienți-fitofarmaciști să se înscrie în campania „Agrii premiază Succesul”!

Pentru mai multe detalii despre campanie, puteți contacta:
Coordonatori B2B
Zona de Sud: 0745 992 154 Marius-Emil Ion
Zona de Nord: 0756 725 796 Mircea Demeter

 

preloader