Pachete de primăvară pentru rapiță și floarea-soarelui, de la Agrii România:

Elegance și Energia, soluțiile tehnologice pentru ferme de succes!

Pe lângă pachetele de cereale păioase și porumb, Agrii România are în oferta din acest an și pachete pentru rapiță și floarea-soarelui. Cum au fost ele denumite? Simplu: Elegance și Energia, două cuvinte simple, ușor de reținut, care definesc întocmai importanța și utilitatea pachetelor pe care vi le punem la dispoziție.

Elegance este pachetul dedicat culturii de floarea-soarelui, și cuprinde trei produse fitosanitare: două erbicide și un îngrășământ foliar.

Pachete de primavara pentru rapita si floarea-soarelui  %Post Title

Energia este pachetul destinat utilizării în cultura de rapiță, și are: un insecticid, un fungicid și un îngrășământ foliar.

Pachete de primavara pentru rapita si floarea-soarelui  %Post Title

În foto atașată, regăsiți pachetele, ce produse conțin, dar și informații despre prețuri. Pachetele conțin produse pentru a se utiliza pentru 10 hectare. Încercați aceste două pachete în primăvară, și vă veți convinge de eficiența și utilitatea lor.

Sunați specialistul Agrii, pentru a vă oferi detalii despre pachetele destinate culturii de floarea-soarelui și rapiță Elegance și Energia, dar și despre alte produse din portofoliul Agrii: https://agrii.ro/contact/

preloader