Pachet de cereale păioase

Iarna blândă din acest an a permis buruienilor să vegeteze și a creat premisele unui atac de boli timpuriu.

Dacă nu ai erbicidat în toamnă, odată cu încălzirea vremii ne așteptăm la o explozie a dezvoltării buruienilor, așa cum vă spuneam mai sus și la un atac de boli timpuriu.

Pentru aceasta îți recomandăm pachetul format din cele două erbicide Gentis 450 EC și Saracen, pentru a asigura o combatere completă a buruienilor cu frunză lată.

Fungicidul Mollis 450 SC – o combinație unică de trei substanțe active îți asigură protecția completă împotriva bolilor la culturile de cereale păioase.

Fertilizantul foliar FoliQ Universal ajută la absorbția mai rapidă a erbicidelor de către buruieni precum și la depășirea stresului provocat grâului, de către erbicide.

Adjuvantul MIG optimizează caracteristicile soluției de stropit pentru efectuarea unui tratament de cea mai bună calitate.

Momentul aplicării tratamentului depinde de momentul optim de aplicare al erbicidelor. Astfel, pentru a avea o eficacitate ridicată de combatere a buruienilor, tratamentul se aplică în momentul în care buruienile au sensibilitatea cea mai mare (între stadiul de “rozetă” și 2-3 frunze), cât și cel de toleranță maximă a culturii (între înfrățire și începerea formării primului nod). De asemenea, temperatura trebuie să fie mai are de 8-10grade C și cultura să nu sufere de stres hidric.

 

Interesat? Hai sa luam legatura

Suna acumTrimite email
Pachet de cereale paioase

Interesat? Hai sa luam legatura

Suna acumTrimite email
Comanda acum - 0756 055 481 preloader