Pentru a sprijini producătorii din bazinul legumicol Izbiceni,
am dezvoltat un nou concept Agrii Shop în Giuvărăști ☺️

Ieri, o zi importantă pentru comunitatea de producători din bazinul legumicol Izbiceni, și asta pentru că prin deschiderea noii fitofarmacii Agrii din localitatea Giuvărăști, județul Olt legumicultorii din această zonă nu vor mai parcurge distanțe mari pentru a cumpăra produsele de care au nevoie.

Cu o echipă experimentată și pasionată, oferim pe lângă produse de calitate și consultanță și asistență în alegerea celor mai potrivite produse pentru fiecare client în parte.

Așadar, vă așteptăm în fitofarmacia noastră! Suntem pe Str. Principală, nr. 29, com. Giuvărăști, jud. Olt‬.

 

Un nou Agrii Shop in Giuvarasti  %Post Title

Ajută-ți culturile cu FoliQ N Universal!

Pentru a obține o recoltă bogată și de calitate este esențial să fiți atenți la toate detaliile, începând de la alegerea solului, a semințelor potrivite, până la produsele de protecția plantelor, destinate îngrijirii plantelor. Pentru a avea plante sănătoase și viguroase, Agrii recomandă utilizarea fertilizantului foliar, FoliQ N Universal.

De ce?

Deoarece poate fi aplicat la toate culturile. Previne și reduce efectul negativ pe care-l are carența de microelemente și aprovizionează plantele cu macroelemente de bază. De asemenea, este recomandat pentru stimularea creșterii și dezvoltării plantelor. Aprovizionarea plantelor cu NPK pe cale foliară stimulează procesele fiziologice, îmbunătățind în același timp absorbția substanțelor nutritive prin rădăcini.

Un nou Agrii Shop in Giuvarasti  %Post Title

Întreabă specialistul Agrii despre FoliQ N Universal.

preloader