STIMULEAZĂ ÎNCĂ DE LA ÎNCEPUT CREȘTEREA PLANTELOR

Campania de semănat este plină desfășurare, așa că noi, Agrii România venim cu un produs ce stimulează creșterea plantelor în primele etape ale dezvoltării, datorită conținutului ridicat de fosfor și a zincului. Este vorba despre NUTRIBOOST 10:45 care stimulează semnificativ creșterea sistemului radicular.

NUTRIBOOST 10:45 permite culturii să reziste la condițiile de stres, care pot apărea în timpul etapelor inițiale de dezvoltare. Efectele economice ale aplicării îngrășămintelor acestui produs sunt deja evidente încă din primul an de aplicare, mai ales în condiții extreme de dezvoltare ale plantelor. NUTRIBOOST 10:45 se utilizează împreună cu semănatul, folosind dispozitive speciale pentru îngrășămintele microgranulate care sunt montate pe o mașină de însămânțat.

Mod de aplicare: Se folosește fie direct pe rând, fie odată cu însămânțarea în doză de 20-40 kg/ha, la culturile de rapiță și de cereale.

Dați click pe filmulețul alăturat pentru a vedea mai multe detalii despre NUTRIBOOST 10:45.

Pentru a afla mai multe informații despre acest produs, nu ezitați să sunați echipa Agrii din zona dvs: https://agrii.ro/contact/.

 

preloader