NOUTATE pentru agricultură!!!!

Tehnologiile agricole din categoria input avansează și noi suntem responsabili în transmiterea noilor soluții către fermierii noștri.
Astăzi vă propunem o soluție care poate îmbunătăți managementul apei în sol și posibilitatea prin care, în situații de secetă pedologică, similară cu cea pe care o traversăm la nivel național, poate fi gestionat aportul freatic acumulat în sezoanele cu precipitații mai semnificative.
Soluția se numește ZEBA, un condiționator al solului destinat creșterii eficienței apei și a nutrienților pentru a crește performanța culturilor și în general a proprietăților solului. ZEBA este un superabsorbant biodegradabil cu capacități ridicate de absorbție a apei. În contact cu apa, ZEBA formează un gel care se deshidratează și rehidratează în mod repetat în timpul unui sezon și elibereză apa acumulată după necesitățile plantelor de cultură.

Se utilizează la toate culturile agricole și horticole. Despre doza de utilizare dar și alte informații tehnice, luați legătura cu specialiștii Agrii.

NOUTATE pentru agricultura!!!  %Post Title
preloader