MOLLIS 450 SC

MOLLIS 450 SC

 

Producator: Innvigo Sp. z.o.o.. Polonia

Substanta activa: tebuconazol, difenoconazol, azoxistrobin

 

Mod de actiune: MOLLIS 450 SC este un produs sistemic cu actiune preventiva si curativa pentru protectia culturilor imptriva unui spectru larg de boli. Produsul trebuie aplicat inainte sau dupa observarea primelor simptome de boala. Dupa aplicare, in scurt timp cele trei substante sunt absorbite si distribuite uniform in planta, catre toate varfurile de crestere, protejand intreaga planta o perioada indelungata. Produsul este destinat utilizarii cu pulverizatoare autopropulsate sau cu echipamente de camp. Tehnica de stropire recomandata: picaturi fine.

In Romania, produsul MOLLIS 450SC este omologat la urmatoarele culturi:

Cultura Agent de daunare Doza
Grau de toamna Patarea bruna a frunzelor, septorioza, rugina bruna, fainarea 0,9-1,0 L/ha se aplica preventiv sau la primele simptome
Orz de primavara Patarea reticulara, rugina, fainarea 0,9-1,0 L/ha se aplica preventiv sau la primele simptome
Rapita de toamna Putregaiul cenusiu, putregaiul alb 0,9-1,0 L/ha se aplica preventiv sau la primele simptome
Secara de toamna Fainarea, rugina 0,9-1,0 L/ha se aplica preventiv sau la primele simptome
Triticale de toamna Septorioza, rugina, fainarea 0,9-1,0 L/ha se aplica preventiv sau la primele simptome

 

Mod de utilizare: MOLLIS 450 SC, se aplica in perioada de vegetatie la culturile omologate, preventiv sau imediat dupa observarea primelor simptome de boala. Produsul trebuie aplicat 1-2 ori pe sezon, la intervale de 21-32 zile. In cazul necesitatii a doua tratamente, primul tratament trebuie efectuat de la faza primului frate pana la aparitia burdufului (BBCH 31–41), iar al doilea tratament de la faza de deschidere a frunzei stindard pana la sfarsitul fazei de inflorire (BBCH 47–59).

preloader