Agrii Romania anuntaă ca incepand cu luna februarie, Marcel Sirghiac se alatură echipei, ocupand funcaatia de Director National de Vanzari. Marcel Sirghiac are 39 de ani, si o bogată experientă in agribusiness, de mai bine de 16 ani.

In calitate de Director National de Vanzări al companiei Agrii Romania, Marcel Sirghiac coordoneaza activitatea directorilor regionali de vanzări, avand un rol esenatial atat în pozitionarea competitiva a companiei pe piata distributiei de inputuri, cat si de a dezvolta strategii de business la nivel national, prin care Agrii Romania sa valorifice in mod pozitiv oportunitatile pietei.

Despre venirea lui Marcel Sirghiac in cadrul echipei, CEO Agrii Romania, Monalisa Ungureanu a declarat: ”Sunt convinsa ca abilitatile sale, dezvoltate in piata de agribusiness din Romania, in pozitii de vanzari si de Top Management sunt un mare avantaj pentru noi, ca echipa, și vom creea impreuna un mediu de lucru, care sa ne ajute să devenim si mai puternici. Ii uram mult succes, noului nostru coleg, Marcel Sîrghiac”.

preloader