Pentru producții ”falnice”,

Maiestos și Falnic, două pachete de primăvară pentru porumb, de la Agrii!

Dacă săptămâna trecută v-am vorbit despre pachetele de primăvară pentru cereale păioase, astăzi vrem să vă aducem în atenție alte două pachete, recomandate la porumb: Maiestos și Falnic. Ca și produse, pachetele de porumb conțin erbicide și îngrășământ foliar.

De ce vă recomandă Agrii România să utilizați aceste pachete? Primul aspect este legat de utilitatea lor în orice fermă, apoi prețul, care este unul bun per pachet, decât dacă fermierul cumpără produs cu produs. De asemenea, un alt avantaj ar fi că atunci când se observă apariția buruienilor sau carențe nutriționale în cultura de porumb, fermierul poate interveni extrem de repede, din moment ce are la îndemână aceste pachete. Maiestos și Falnic au fost atent concepute de către specialiști pentru a combate buruienile în preemergență și postemergeță, dar și pentru a trata carențele de zinc și bor din cultura de porumb.

În foto atașată, regăsiți pachetele, ce produse conțin, dar și informații despre prețuri. Pachetele conțin produse pentru a se utiliza pentru 20 de hectare.

Maiestos si Falnic, doua pachete de primavara pentru porumb, de la Agrii!  %Post Title
Maiestos si Falnic, doua pachete de primavara pentru porumb, de la Agrii!  %Post Title

Sunați specialistul Agrii, pentru a vă oferi detalii despre pachetele destinate culturii de porumb Maiestos și Falnic, dar și despre alte produse din portofoliul Agrii: https://agrii.ro/contact/

preloader