Cu LS Azoxy scapi de bolile din culturile agricole și horticole

LS Azoxy

Substanță activă: azoxystrobin 250 g/l

LS Azoxy este un fungicid sistemic cu activitate translaminară preventivă și curativă, eficient împotriva unui spectru foarte larg de boli din culturile de legume, cereale păioase și rapiță. Produsul este pe bază de azoxistrobin, substanță activă cu eficiență dovedită în combaterea bolilor foliare. Se translocă acropetal fiind distribuit uniform pe toată suprafața frunzei. Este un inhibitor puternic al germinării sporilor, și în plus previne creșterea micelară și are o activitate antisporulantă remarcabilă.
O mare parte din substanţa activă pătrunde în frunză şi se mişcă translaminar, având ulterior şi o redistribuire uniformă a produsului în întreaga frunză. Restul de substanţă formează un rezervor la suprafaţa frunzei, care se reactivează în condiţii de umiditate.
LS Azoxy asigură o combatere excelentă a ruginilor în culturile de cereale.
• Activitate complementară împotriva bolilor spicului la cereale;
• Combate Sclerotinia și Alternaria în cultura de rapiță;
• Componenta activă azoxistrobin conferă culturilor avantaje de ordin fiziologic demonstrate cum ar fi retenția crescută a foliajului și toleranța la secetă;
• Azoxistrobin a demonstrat o reducere a incidenței bolii cauzate de ciuperca Gaeumannomyces graminis tritici – îngenuncherea plantelor.
Doza omologată a produsului LS Azoxy pentru toate culturile sus menționate este cuprinsă între 0,75 l/ha și 1,0 l/ha.
Compatibilitate cu alte produse: LS Azoxy este compatibil cu numeroase produse de protecția plantelor. Se recomandă consultarea tabelelor de compatibilități, precum și efectuarea unor teste.

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.

    preloader