Contine: Fosetil 350 g/kg + Mancozeb 350 g/kg 

Fungicid sistemic si de contact omologat pentru combaterea manei la vita de vie si cartof. 

MOD DE ACTIUNE:  

Katanga Man este un fungicid cu actiune sistemica si de contact pentru combaterea manei la vita de vie si cartof. Are activitate de protectie maxima  si curativa. Katanga Man combina doua substante active cu mod de actiune complementar, astfel incat eficienta impotriva bolii este imbunatatita. 

Timp de pauza: de la efectuarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca: 28 de zile la cartof, 21 de zile la vita de vie. 

MOD DE UTILIZARE:  

Vita de vie: impotriva manei la vita de vie (Plasmopara viticola), se realizeaza maxim 3 tratamente pe an in doze de 300-500 g/100 litri de apa, cu un interval de aplicare de 10-14 zile. Prima aplicare se va face atunci cand conditiile meteo sunt favorabile dezvoltarii bolii sau atunci cand se observa primele simptome. De obicei, tratamentul vitei de vie se face atunci cand lastarii au o lungime de circa 10 cm. Se continua tratamentul pana la formare fructului.  

Cartof: impotriva manei la cartof (Phytophtora infestans), se realizeaza maxim 3 tratamente pe an in doze de 300-500 g/100 litri de apa, cu un interval de aplicare de 15 zile. Prima aplicare se va face atunci cand conditiile meteo sunt favorabile dezvoltarii bolii sau atunci cand se observa primele simptome. In cazul rotatiei culturii, se recomanda un interval de pre-plantare de 30 de zile. 

COMPATIBILITATE:  

Katanga Man este incompatibil cu fertilizatori foliari, agenti oxidanti si acizi. Pentru o folosire corecta a produsului, inainte de amestecarea lui Katanga Man cu orice alt produs de protectia plantelor sau ingrasamant se consulta tabelele de compatibilitati, se efectueaza un test pe cultura respectiva. 

Mod de aplicare: 

Cultura 

Agentul patogen 

Doza 

Vita de vie 

Mana (Plasmopara viticola

300-500 g/hl apa 

Cartof 

Mana (Phytophtora infestans

300-500 g/hl apa 

 

preloader