Iulian Negoita

Eu sunt Agrii - Iulian Negoita

NUME Iulian Negoita
POZITIA Reprezentant tehnic
EXPERIENTA IN AGRII 2 ani
REGIUNEA Sudul si Estul
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  Principala mea activitate reprezinta testarea noilor produse, dar si a noilor hibrizi in loturile experimentale Agrii Romania. Ma ocup de lucrarile tehnice privind semanatul, efectuarea de tratamente recoltare, strangerea de date si informatii despre aceste experiente in camp. De asemenea, ma ocup de loturile semincere: supraveghere si observatii. Mai mult decat atat, ma ocup si de promovarea, prezentarea produselor noi, dar si de sesizari ale clientilor, atunci cand este cazul. Cartarea agrochimica, promovarea serviciului digital Rhiza, observatiile din teren cu ajutorul aplicatiei Contur sunt alte activitati pe care le desfasor din pozitia de reprezentant tehnic Agrii Romania.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  La recomandarea unei colege. Am depus CV-ul, iar dupa o perioada de proba de 3 luni am inceput activitatea in cadrul companiei.
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Pentru mine cea mai mare realizare este satisfactia clientilor, rezultatele obtinute in urma testarilor, practic roadele muncii noastre.
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  Cea mai mare provocare este cea legata de pagubele provocate de daunoatori si boli, precum si explicatiile clientilor care nu fac observatii in camp si sustin apoi ca pagubele ar fi de la aplicarea unor produse de protectia plantelor, cu toate ca erau provocate de daunatori. Agricultura romaneasca se confrunta cu daunatori periculosi ca: Sfrederitorul porumbului, Diabrotica virgifera virgifera si multi altii.
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Multa ambitie, devotament, curaj, rabdare si multa initiativa. E o experienta unica…
 • 6.Un lucru nostim despre tine?
  Ador mancarea si plimbarile in aer liber.
Comanda acum - 0756 055 481 preloader