Insecticidul SHERPA DUO, un adevărat pericol pentru dăunători

După ce plantele de rapiță răsar, acestea devin adesea prada numeroșilor dăunători specifici culturii. Ei pot pune în pericol recolta și pot afecta sănătatea plantelor. Cu toate acestea, există o soluție revoluționară care ne ajută să ținem acești dăunători la distanță: insecticidul SHERPA DUO.

Cu o inovație spectaculoasă în domeniul chimiei, acest produs face ca sistemul nervos al dăunătorilor să cedeze rapid după ce au ingerat substanța. Mai mult, aparatul foliar al plantelor de rapiță rămâne nevătămat. SHERPA DUO conține cipermetrin 100 g/l+ piperonil butoxid 300 g/l. Asocierea celor două componente sporeşte acțiunea insecticidă, astfel că insectele dăunătoare vizate pentru combatere nu reuşesc să elimine prin sistemul lor de apărare substanța toxică cipermetrin. Doza de utilizare este de 0,3 l/ha.

Așadar, SHERPA DUO nu este doar un aliat de încredere pentru fermieri, ci și dușmanul înverșunat al insectelor dăunătoare. Cu el, vă puteți bucura de o recoltă mai sănătoasă și mai bogată, protejând în același timp mediul înconjurător.

Insecticidul SHERPA DUO, un adevarat pericol pentru daunatori  %Post Title

Contactează un expert Agrii pentru informații suplimentare și fă primul pas spre o recoltă de succes!

 

preloader