Nu uitați, fermieri:

Încă puteți beneficia, GRATUIT, de serviciul digital RHIZA!

România încă se află în stare de urgență, din cauza pandemiei COVID 19, așa că, Agrii România rămâne solidară cu fermierii, oferindu-le, în continuare, GRATUIT, serviciul digital RHIZA. Asta pentru a reduce foarte mult deplasările în câmp, implicit regulile pentru protecția fermelor.

Cum vă poate ajuta serviciul RHIZA Digital?

Monitorizând imaginile NDVI se reduce la minim deplasarea în câmp. Astfel se identifică zonele cu probleme, iar fermierul sau reprezentantul fermierului se va deplasa direct în acele zone. De asemenea, în momentul în care se observă apariția petelor galben/roșii, în mod ”anormal” în anumite zone, acestea pot indica: un atac incipient de boală sau de dăunători, iar în acest context fermierul se poate deplasa exact în acele zone utilizând funcția de GPS, din cadrul aplicației. În acest fel, poate identifica problema și apoi interveni în soluționarea ei.
Pentru detalii suplimentare vă rugăm contactați tehnic@agrii.ro.

Inca puteti beneficia, GRATUIT, de serviciul digital RHIZA!  %Post Title

De asemenea, dati click https://agrii.ro/pentru-a-reduce-deplasarile-in-afara-fermei-agrii-ofera-fermierilor-gratuit-serviciul-digital-rhiza/ pentru a citi mai multe detalii!

preloader