Acum ai ocazia: soiul de grâu RGT MONTECARLO, productivitate la superlativ!

Ploile de săptămâna trecută au fost binevenite pentru fermieri, pentru agricultură în general, și mai ales pentru cei care au început înființarea culturilor de toamnă.

Dacă ați ales hibrizii de rapiță și încă nu v-ați decis în privința soiurilor de grâu, Agrii România vă oferă o recomandare pentru cereale păioase: încercați soiul de grâu RGT MONTECARLO, pe care-l găsiți în portofoliul nostru de semințe Atlas.

Capacitate ridicată de înfrățire

RGT MONTECARLO (genetică RAGT) este un soi timpuriu, aristat, cu toleranță bună la iernare, dar și o capacitate foarte ridicată la înfrățire. Referitor la toleranța la boli, precizăm ca RGT MONTECARLO are toleranță medie la făinare și fuzarioză, toleranță bună la rugini și medie la septorioză. Pe lângă un profil fitosanitar foarte bun, acest soi de grâu deține și o combinație excepțională de 3 gene: rezistență la Cecidomyiidae, gena PCH1, rezistență la mozaicul dungat al grâului.

Mai jos, am pregătit un material video, în care Mihai Mihăilă, sales representative RAGT vorbește despre avantajele cultivării acestui soi de grâu:

Contactați echipa Agrii România pentru a cere detalii despre RGT MONTECARLO: https://agrii.ro/contact.

preloader