Erbicidul JOYSTICK menține cultura curată de buruieni!

Știm cu toții, că în ultimii ani, iernile au fost din ce în ce mai blânde, fapt ce a permis dezvoltarea buruienilor încă din toamnă, făcând din ce în ce mai dificilă combaterea acestora în primăvară.

În acest context, este foarte important să scăpăm de concurenţa buruienilor problemă, precum: iarba vântului, toate speciile de veronica, turiţa, macul, samulastra de rapiţă, rocoina, care încep să răsară acum în toamnă şi continuă răsărirea sau dezvoltarea în ferestrele iernii şi primăvara devreme. Așa că, sfatul nostru este să aplicați acum în toamnă produse cu o activitate prelungită la sol. Un produs eficient pe care vi-l recomandăm este erbicidul JOYSTICK, un erbicid complex, cu trei substanțe active, plus un safener (cloquintocet mexil 100g/kg + diflufenican 400 g/kg + florasulam 20 g/kg + iodosulfuron metil Na 50 g/kg).

JOYSTICK se aplică în toamnă la grâu, orz, ovăz și secară, de la stadiul de 2 frunze până la sfârșitul înfrățirii. Combate în postemergență majoritatea buruienilor dicotiledonate, dar și monocotiledonate, inclusiv iarba vântului și odosul. Siguranța tratamentului se datorează safenerului din compoziție.

SFAT!!! Erbicidarea din toamnă oferă un spor de producție de 10%, comparativ cu erbicidarea de primăvară. Erbicidarea de toamnă menține cultura curată de buruieni până la recoltare!

📲 Contactați echipa Agrii România pentru a vorbi despre JOYSTICK: https://agrii.ro/contact/

Importanta erbicidarii in toamna  %Post Title
preloader