Pentru plante rezistente la secetă, boli și dăunători

FOLIQ POTASH

Conținut: Potasiu (K)
FoliQ Potash este destinat refacerii preventive și intervenționale a deficiențelor vizibile și ascunse de potasiu pentru plantele cu o cerere mare pentru acest macroelement sau pentru solurile cu conținut scăzut de potasiu.
Potasiul (K) este unul dintre cei trei macronutrienți esențiali ai plantelor, preluat de plantele de cultură din soluri în cantități relativ mari. Potasiul crește producția și îmbunătățește calitatea produselor agricole. De asemenea, potasiul îmbunătățește capacitatea plantelor de a rezista bolilor, atacurilor de dăunători, dar și condițiilor climatice. Potasiul ajută la dezvoltarea unui sistem radicular puternic și sănătos și crește eficiența absorbției și utilizării azotului și a altor nutrienți.
FoliQ Potash crește ratele de fotosinteză și are un efect pozitiv asupra acumulării și transportului de asimilați de la frunze la rădăcini, fiind capabil să îmbunătățească calitatea fructelor și legumelor: mărime, fermitate, conținut de zahăr, aromă, gust, uniformitate a culorii.
FoliQ Potash permite obținerea de recolte mai mari și culturi de mai bună calitate.
Utilizarea acestui îngrășământ îmbunătățește gestionarea apei în plante și crește toleranța acestora la secetă, temperaturi scăzute, boli și dăunători.
Specificitatea acestui produs este unică datorită caracteristicilor sale calitative precum:
agenți anti-evaporare, umectanți, adeziune puternică, agenți tensioactivi, chetalat EDTA, se amestecă cu agenți de protecție a plantelor.
FORMULARE:
Pentoid de fosfor P205 – 5,1% = 80 g/l

[2.2% phosphorus(P)]
Oxid de potasiu (K2O) – 32,2% = 500g/l [26,7% potasiu (K)]
Analiza garantată – solubil în apă
Soluție de fertilizant PK 5.1 – 32.2
CULTURI VIZATE PENTRU ADMINISTRARE:

Măr, Păr, Căpșun (cultură în câmp), Morcov, Cereale, Porumb, Legume Brassicaceae,Cartof, Coacăze negre, Rapiță, Mazăre 5 l/ha
Cireș 3,5 l/ha

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.

    preloader