FOLIQ N UNIVERSAL, un îngrășământ complet și complex!

FoliQ N Universal este un îngrășământ complet și complex, care poate fi aplicat la toate culturile. De aceea am vrut sa vi-l aducem astăzi în atenție. Ce face FoliQ N Universal ? Previne și reduce efectul negativ pe care îl are carența de microelemente și aprovizionează plantele cu macroelemente de bază.

Produsul este recomandat pentru stimularea creșterii și dezvoltării plantelor. Aprovizionarea plantelor cu NPK, pe cale foliară stimulează procesele fiziologice, îmbunătățind în același timp absorbția substanțelor nutritive prin rădăcini.

 

FOLIQ N UNIVERSAL, un ingrasamant complet si complex!  %Post Title

AVANTAJE:

– Compoziția perfect echilibrată a elementelor nutritive asigură o absorbție rapidă și eficientă;

– Conținutul bogat și variat de microelemente previne și tratează carențele pentru o gama mare de culturi;

– pH-ul neutru mărește gradul de asimilare al elementelor minerale și permite utilizarea eficientă a produsului în amestec cu produse de protecție a plantelor;

– Sistemul-tampon reglează și stabilizează soluția de stropit în timpul efectuării tratamentului;

– Ajută la obținerea unor producții mari și de bună calitate.

 

FOLIQ N UNIVERSAL, un ingrasamant complet si complex!  %Post Title

Vorbiți cu specialiștii Agrii România. FoliQ N Universal poate fi cumpărat atât din fitofarmaciile Agrii, cât și de pe magazinul online: https://magazin.agrii.ro/

 

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.

    preloader