Tratamentul ideal pentru culturi sănătoase

Substanța activă: 300 g/l metrafenona + 200 g/l piraclostrobin
MOD DE ACȚIUNE:
Noul pachet fungicid acționează eficient împotriva făinării și a complexului de boli foliare la grâu încă de la primul tratament din primăvară. Pachetul conține (1 pachet = 20 hectare) 5 litri Flexity + 10 litri Retengo. Doza recomandată: 0,25 l/ha Flexity + 0,5 litri/ha Retengo.
Pachetul Flexity Duo este recomandat pentru cutura de grâu, momentul aplicării fiind de la BBCH 25 – 61: de la sfârșitul înfrațitului și până la înflorit.
Referitor la spectrul de combatere, Flexity Duo combate: făinarea, rugina brună, galbenă, pătarea reticulară, arsura frunzelor.
Flexity Duo conține 2 produse cu 2 substanțe active care au efect sinergic: cea mai eficientă substanță activă din grupa chimică a strobilurinelor (piraclostrobin) cu acțiune preventivă și curativa, și cea mai bună substanță activă pentru combaterea făinării (metrafenona).
Ca și avantaje, metrafenona controlează toate etapele ciclului de viață ale agentului patogen și acționează atât în etapele vegetative, cât și în etapele generative de dezvoltare a patogenului.
De asemenea, piraclostrobin este singura substanță activă din grupa strobilurinelor care are efect asupra agenților patogeni chiar și după producerea infecției. Volumul de apă: între 100 – 400 litri/hectar. Timp de pauză: 35 zile.

Avantajele pachetului Flexity Duo:
– Protecție sigură a culturii de grâu împotriva făinării și a complexului de boli foliare;
– Siguranța eficacității până la al doilea tratament;
– Flexibilitate în aplicare, ce permite o mai bună organizare a activitaților în fermă;
– Utilizarea eficientă a îngrașămintelor și a rezervelor de apă din sol.

Comanda acum - 0756 055 481 preloader