O alegere excelentă pentru combaterea buruienilor

Duozym

Substanță activă: pinoxaden 45 g/l + florasulam 5 g/l + cloquintocet mexil (safener) 11,25 g/l

MOD DE ACȚIUNE:
Erbicidul Duozym reprezintă soluţia pentru controlul principalelor buruieni monocotiledonate şi dicotiledonate anuale pe care le întâlnim în culturile de cereale păioase. Sinergismul celor două substanțe active, pinoxaden şi florasulam, cu efect împotriva buruienilor cu frunza lată, face din Duozym o excelentă alegere în programul de combatere a buruienilor, printr-o singură trecere.
Creşterea activă a buruienilor încetează în 48 de ore de la aplicare produsului Duozym iar simptomele sunt observate în termen de una până la trei săptămâni, în funcţie de condiţiile de mediu şi a speciilor de buruieni prezente în culturile de cereale păioase.
Primele simptome care apar sunt cloroza sau îngălbenirea frunzelor urmată de necroza punctelor de creştere. Safenerul, cloquintocet-mexil, previne efectul fitotoxic asupra cerealelor şi accelerează activitatea substanţelor active.

Cultura Buruieni combătute Stadiul aplicării Doza
Grâu, Orzoaică de primăvară, Orz, Secară, Triticale Buruieni monocotiledonate anuale:
(Apera spica-venti, Avena sp. Lolium sp. Alopecurus myosuroides).
Buruieni dicotiledonate anuale:
(Brassica napus, Abutilon theophrasti, Adonis vernalis, Anthemis arvensis, Capsella bursa-pastoris, Centaurea cyanus, Chenopodium album, Descurainia sophia, Fumaria officinalis, Galium aparine, Helianthus annuus, Lithospermum arvense, Matricaria sp. Myosotis arvensis, Papaver roheas, Polygonum sp. Raphanus sativus, Sinapis arvensis, Sisymbrium officinale, Stellaria media, Thlaspi arvense, Veronica hederifolia, Viola arvensis).
Se aplică postemergent de la prima frunză desfășurată (BBCH 11) până la apariția frunzei stindard (BBCH 39) și buruienile se află în stadiu activ de creștere și dezvoltare. 0,75 – 1 l/ha

Pentru ca informațiile despre ofertele personalizate și serviciile inovative Agrii să vă fie de folos, vă încurajăm să ne lăsați datele de contact cum ar fi emailul sau numărul de telefon.

    preloader