Dumbrava Ionut Corneliu %Post Title

Eu sunt Agrii - Dumbrava Ionut Corneliu

NUME Dumbrava Ionut Corneliu
POZITIA Director regional Moldova Sud
EXPERIENTA IN AGRII 20 ani
REGIUNEA Moldova Sud
 • 1.Te rog sa ne spui despre pozitia ta, despre ceea ce faci?
  Sunt Director Regional Moldova Sud. Coordonez, motivez, ajut, invat, responsabilizez, ma implic in toata activitatea echipei de vanzari pentru a atinge tintele de profitabilitate si eficienta.
 • 2.Cum ti-ai inceput activitatea in acest domeniu?
  Activitatea in domeniu am inceput-o acum 20 de ani, la Redoxim. Am terminat Facultatea de Horticultura Bucuresti, am lucrat 8 ani in cadrul Seromgal Galati, 2 ani in cadrul Unitatii Fitosanitare Galati. Mi-am dorit sa lucrez in agribusiness, fapt pentru care am facut pasul catre acest domeniu.
 • 3.Care a fost cea mai mare realizare a ta in AGRII?
  Faptul ca lucrez in AGRII este o realizare profesionala, o proba de maturitate, o etapa noua si o noua provocare.
 • 4.Care este cea mai mare provocare in pozitia pe care o ai? De ce?
  Marea provocare este sa reusesc sa aduc la un numitor comun cele doua echipe de vanzari (Redoxim si Comfert), sa lucreze la unison, sa relationeze, sa se ajute, sa creez un colectiv puternic, maleabil, si care se poate adapta permanent la schimbarile pietei si politicii AGRII.
 • 5.Un sfat pentru cei care doresc sa lucreze in acest domeniu?
  Daca iti place meseria pe care o practici, daca esti un vizionar si iti plac provocarile zilnice, daca fiecare an este un cumul de experiente noi, atunci nu te vei plictisi imbratisand aceasta meserie.
 • 6.Un lucru nostim despre tine?
  Am simtul umorului, dar, am intrebat o colega care ma cunoaste de foarte mult timp si i se pare nostim faptul ca ma adresez tuturor Doamnelor cu “ domnisoara”.
preloader