De la 1 mai, Agrii România s-a unit într-o singură echipă!

Agrii România anunță că începând cu 1 mai 2021 s-a unit într-o singură mare echipă, și din punct de vedere legal, ca urmare a finalizării fuziunii dintre companiile Comfert, Redoxim și Agricultura Plus. Practic, Agrii România marchează finalul unei provocări lansate în 2015 de către Origin Enterprises PLC, la achiziția companiilor Comfert, Redoxim și Agricultura Plus.

Compania va rămâne aliniată valorilor sale, respectând, totodată, misiunea Agrii, și anume aceea de a înțelege nevoile fermierilor, sprijinindu-i în atingerea potențialului maxim, oferindu-le soluții unice, personalizate pentru o producție sustenabilă.

Vom continua să investim în echipa Agrii România, dar și pe zona de portofoliu de semințe, produse de protecția plantelor, îngrășăminte și zona de servicii- colectare cereale și zona de digital, pentru a-i ajuta pe fermieri să crească sustenabil, rămânând partenerul lor de încredere”, spune Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România, despre viitorul și strategia de business a companiei. Referitor la echipă, trebuie menționat că Agrii România are cea mai puternică forță de vânzări din țară, acoperind în proporție de 100% suprafața agricolă a României, adresându-se atât segmentului de ferme mari, cât și fermelor mici. Mai mult decât atât, prin cele 47 de fitofarmacii Agrii, dar și cele peste 1.000 de fitofarmacii partenere, Agrii reușește să vină cu produse și servicii către micul fermier/producător. Echipa Agrii este formată din 90 de oameni de vânzări pentru ferme și 32 de agenți care gestionează relația cu fitofarmaciile partenere.

Pentru a marca fuziunea dintre cele trei companii, Agrii România vă așteaptă pe 10 mai 2021, ora 18:00, cu un eveniment surpriză, transmis live, pe facebook Agrii România.

 

De la 1 mai, Agrii Romania s-a unit intr-o singura echipa!  %Post Title
preloader